4 SNDS Split (HR) 22.-25.7.2010

27.07.2010 04:36

V Chorvatském Dugopolje, kousek od Splitu, proběhl 22.7.2010 - 25.7.2010 výstavní noční maratón 4 SUMMER NIGHT SHOWS, Které se Montík zůčastnili jako jediný zástupce tohoto plemene.

Výstava probíhala v noci od 20:00 do brzkých ranních hodin.

Montíkovi se nepodařilo získat Chorvatského šampióna, i když to nebylo jeho vinou, ale páničkovou :oops: . Svět se kvůli tomu přece nezboří a prostě ho zkusíme dodělat jindy.

22.7.2010 - Excellent 1, CAC, BOB
23.7.2010 - Excellent 1, CAC, CACIB, BOB
24.7.2010 - Excellent 1
25.7.2010 - Excellent 1, CAC, CACIB, BOB

22.7.2010 Posuzoval pán George Schogol (GE)
Náš první den začal výborně a Montík se předvedl na 1. I po 12ti hodínové cestě autem s kamarádem Rastikem (Německá doga) a následném slunění se na pláži, měl Montík stále energie na rozdávání.

Posudek: Dobrá velikost, správný formát, pěkná hlava s půvabným výrazem, správně dlouhý krk, trochu klenutější bedra při pohybu, velmi dobrý hrudník, dostatečné uhlení



23.7.2010 Posuzovala paní Monique V. Brempt (B)
Z paní rozhodčí jsme měli ze začátku strach, už jen proto, že často posuzuje thajce přímo v thajsku, takže toto plemeno opravdu ovládá. Montík se opět skvěle předvedl a paní rozhodčí byla z Montíka dost nadšená, že po dlouhé době vidí v Evropě normálního orginálního thajce s normální výškou, krásnou atletickou stavbou těla a s normální hlavou s dostatkem vrásek, že se to už moc nevidí, co jsou v módě čím dál vetší jedinci s obrovskou hlavou. čím nás tedy docela dost potěšila. Jen vytkla Montíkovu srst, ale že chápe, že v tomto období prostě někteří mění kabátek

Posudek: Velmi krásný krk, dobrý formát, hlava s výbornou balancí, výborné proporce a tělo, trochu klenutější hřbet, ridge by mohl být výraznější, dobrá srst ve stádiu línání



24.7.2010 Posuzoval pán Cristian Stefanescu (RO)
V sobotu nám to moc nevyšlo, protože jsem to Montíkovi zkazil pozdním příchodem, což prý pán rozhodčí nemá rád a že za to rád odměňuje nedáním titulu. průměrně se posuzovalo 20-25 psů za hodinu a my zrovna byli 25. A pán rozhodčí holt zvládl 25 psů za 30 minut (5 ras a asi 16 tříd), tak nás přeskočili 4 akity a pak jsme se teda dostali opět na řadu my. Na Montíkovi už šla poznat únava a už nechtěl moc běhat, ale nakonec jsme to zvládli, ale jen s tou Výbornou.

Posudek: vyníkající hlava, typický výraz, výborný krk, vrchní línie v normálu, hluboký hrudník, správné uhlení, dobře usazený a správný ocas, typická srst, chce to trochu lepší prezentaci v pohybu.



25.7.2010 Posuzovala paní Marit Sunde (N)
Neděle byla pro nás asi nejnervoznějším dnem z celé výstavy. Za 1. z toho důvodů, že byl šílený vítr a zima. Za 2. z toho, že byl Montík už opravdu unavený a pak nervozita byla z paní rozhodčí, která byla docela přísná a jak jsme zpozorovali a jak nám lidé kolem říkali, tak Výborné a tituly moc nerozdávala a většinou dávala Velmi Dobrou, Dobrou nebo vyhazov. Nakonec se ji Montik hodně líbil a byla nadšená z jeho přátelské a kontaktní povahy a i když opět Montík při běhu poskakoval a byl z toho větru protivný, tak nám nakonec dala šanci zkusit ještě jedno kolečko a pokud Montík poběží hezky, tak nám ten titul dá. A jako by to Montík pochopil a najednou si nevšímal ani větru a ani toho rámusu kolem a běžel nádherně.

Posudek: 20ti mesíční pes, pěkného typu, dobrá velikost, dostatečné uhlení, dobrá stavba těla, ridge by mohl být výraznější, trochu zlepšit pohyb, dobře usazený ocas, výborná povaha

—————

Zpět


English


České TRD fórum
Fórum - Thai ridgeback
THAI ridgeback DAY
THAI ridgeback DAY
TRD v NOUZI
THAI ridgeback v NOUZI
ChS BENCILLA
Bencilla - Thai ridgeback
Klub KCHMPP
KCHMPP - Thai ridgeback
Thaidog Web
Thai ridgeback


Aktualizováno 14.5.2015


TOPlist

free counters

 


Hafici.czMiciny.cz