MVP VARAŽDIN (HR) 22.5.2011

30.05.2011 05:38

V neděli 22.5.2011 jsme se s Montíkem zúčastnili Mezinárodní Výstavy Psů v chorvatském Varaždinu. Posuzoval pán Andrzej Kazmierski (PL). Po dlouhe době jsme vystavovali hned na začátku dne, takže jsme to měli brzo zasebou. Panu rozhodčímu se Montík hodně líbil. Říkal, že byl několikrát v Bankoku, kde zná pár chovatelů a už viděl přes 200 TRD. Z Montíkové povahy byl velice nadšený a dokonce se Montík po dlouhé době předvedl výborně i v běhu (asi kvůli tomu, že jsme nemuseli dlouho čekat, než příjdem na řadu), takže prý běhál jak vznešený oř. No škoda, že to já neviděl, protože mě to docela pobavilo a nechtěl jsme tomu uvěřit :).

Na závěrečky jsme nečekali, i když posuzoval stejný pán rozhodčí, protože nás čekala 650 km cesta domů. Vyřídili jsme si jen šampiónát, poprosili jsme paní zapisovatelky, jestli bychom nemohli obdržet kokardu za BOBa, kterou nám ochotně dali a my vyrazili dokončit náš 3denní 1700km výlet. Montík cestu zvládl na výbornou a hned co jsme dorazili na sever, tak se uvítal s Amy a nebyla na něm znát žádná únava.

Montík vystavoval ve třídě otevřené a získal V1, CAC, CACIB, BOB a tím splnil Podmínky k získání titulu CHORVATSKÝ ŠAMPIÓN

 

—————

Zpět


English


České TRD fórum
Fórum - Thai ridgeback
THAI ridgeback DAY
THAI ridgeback DAY
TRD v NOUZI
THAI ridgeback v NOUZI
ChS BENCILLA
Bencilla - Thai ridgeback
Klub KCHMPP
KCHMPP - Thai ridgeback
Thaidog Web
Thai ridgeback


Aktualizováno 14.5.2015


TOPlist

free counters

 


Hafici.czMiciny.cz