4.THAI ridgeback DAY 2013

22.08.2013 08:46

O víkendu 28.-30.6.2013 se uskutečnil již 4. sraz Thajských ridgebacků v kynologickém areálu Zbraslav u Brna.

Sraz byl letos zaměřen na podporu Thajských Ridgebacků v útulcích - celkem se nasbíralo 5180 Kč + spoustu dárečků od účastníků srazu.

Sraz opět začal v pátek a v tento den již dorazilo 11 thaječků. Od pátku již probíhala BOJOVKA lesem, která zahrnovala nejen 30-55min. procházku pejsků a páníčků po vyznačené trase, ale také pro páníčky bylo nachystáno 31 různých otázek z Flóry a Fauny, které museli účastníci dokonce i hledat, protože byly trochu skryté. Otázky snad každého překvapily, protože se netýkaly ani TRD ani psů a tím pádem to bylo snad zajimavější. Také bylo při bojovce za úkol nalézt 6 různých skrytých pokladů (perličky, balónky a pamlsky pro pejsky).
V průběhu bojovky se ti, co nesoutěžili mohli lépe seznámit, někteří hafani se navolno mohli vyblbnout a poté se až asi do půlnoci povídalo a různě radilo s výchovou našich thaječků.

V sobotu do areálu přijížděli další účastníci a celkem se srazu zúčastnilo 18 přihlášených thaječků + 1 veterán, co se přišel na nás podívat + 1 nethajec

Sobotní den samozřejmě začal pokračováním bojovky pro ty, co si ji ještě neodběhli a protože bylo hezky, tak si páníčci s hafany mohli dopřát ruzné procházky a nechat opět spolu vyblbnout své hafany.
Po obědě přišlo na řadu AGILITY, které bylo tentokrát opět něčím zpestřeno a to 3mi různými úseky odvahy. V 1. dráze byly různé papírky, slídy a alobaly (prostě odpadky, které se thaječkům i ve městě moc nelíbí). V 2. dráze byly různé typy míčků a v 3. dráze misky a pekáč s vodou, které museli thaječci překonat. Agility bylo složeno z kladiny, 4 překážek, slalomu, kruhu a 2 tunelů + těch 3 úseků odvahy. Zúčastnili se skoro všichni a zvládli to od 44 sekund az do 3,5 minuty.
Po odběhnutí agility pániček s hafanem nastopil na proběhnutí menším BLUDIŠTĚM, které bylo postaveno část na rovince a část z kopce, takže si pániček musel dávat pozor, aby nesklouzl. Páničci to s hafany zvládli od 24 sekund až po 1,2 minuty. Někteří šli najistotu po správné trase, ale někteří se v bludišti trochu zamotali.

Poté následovalo ochutnávání "nejlepší BUCHTY" a posuzování "nejoriginálnějšího srazového TRIČKA".
Do soutěže o nejlepší buchtu bylo přihlášeno 6 ruzných buchet, dortů, medovníků a mufinů. Tentokrát se neposuzovala jen chuťová stránka, ale i vizuální.
Do soutěže o nejoriginálnější tričko se přihlásilo 7 různých triček. Vlastně 9, protože 2 majitelé si vyrobili trička 2.

Poté následovalo vyhlášení výsledků všech soutěží (Bojovka, Agility, Bludiště, Nejlepší Tričko, Nejchutnější Buchta a Nejpěknější Buchta) a TOMBOLA, ze které si snad každý odnesl nějaký ten dáreček.

Také jsme letos udělili Speciální cenu nejstaršímu účastníkovi Bokassovi Thai Ol-A-Mi Moravia, kterému je již skoro 11 let a i přesto se přišel na nás podívat.

Ke konci dne byl již jen volný program, takže si někteří udělali procházky okolím, udělal se táborák, opékalo se a pak se už jen povídalo a povídalo až opravdu do pozdních nočních hodin.

V neděli brzo ráno nás opustili thaječci, co odjeli se zúčastnit Mezinárodní Výstavy INTERCANIS BRNO a ti co zůstali si mohli ještě popovídat, nechat své thaječky vyblbnout a kolem poledne jsme se všichni rozloučili a sraz byl ukončen.

Srazu se zúčastnili tito Thajští Ridgebaci
Abigail Von Valstejn
Aiwa Wunti (Ája)
Amy
Avantasia Amazing Thailand (Tejša)
Babbun From Thaivillage
Baccara From Thaivillage
Banook From Thaivillage
Benetton Plums´Jewel (Beny)
Bokass Thai Ol-A-Mi Moravia
Cest Moi From Thaivillage (Moi)
Džet Khiri-Khan (Buro)
Edmounth Bencilla (Monthy)
Eireen Khiri-Khan
Farangh Bencilla
Floyd Bencilla
Gregory Bencilla
Harley Thaikru
Siam Grand Num-Khing By DDP (Khini)
Tan Ngern Of Noppakao

Výsledky soutěží a komplet fotodokumentace na stránkach srazu www.thaiday.webnode.cz




Více fotek na FB

—————

Zpět


English


České TRD fórum
Fórum - Thai ridgeback
THAI ridgeback DAY
THAI ridgeback DAY
TRD v NOUZI
THAI ridgeback v NOUZI
ChS BENCILLA
Bencilla - Thai ridgeback
Klub KCHMPP
KCHMPP - Thai ridgeback
Thaidog Web
Thai ridgeback


Aktualizováno 14.5.2015


TOPlist

free counters

 


Hafici.czMiciny.cz