TRD + Jack Russel výlet 25.4.2011

06.05.2011 11:36

Poněvaďž jsem byl v poslední době docela zaneprázdněn, tak jsem nestíhal přidávat novinky, takže tady je sled novinek za poslední dny :)

Na velikonoční pondělí 25.4.2011 jsme se s Lucii přidali ke srazu Jack Russelů a udělali jsme si 12,5 km výlet přírodou kolem Kojetína. Russelu se sešlo docela dost tak kolem Gregouše, Montíka a Amy lítali jak torpéda. Sraz byl v 10.00 u vlakového nádraží v Kojetíně a končil kolem 13.30 v restauraci Na Hrázi (asi 1,5 km od nádraží), kde jsme se konečně všichni osvěžili a občerstvili.
U zahrádky byl výběh pro kozy, muflona, kohouty a králíky, takže hafani (hlavně Montík) měli o zábavu postaráno.
Montík se opět předvedl svou mrštností a ani jsme pořádně nepostřehli jak, ale už byl za plotem u koz. Naštěstí se ani kozám ani Montíkovi nic nestalo a to si koledoval o pár ran do palice, když furt měl čumák přilepený u plotu. Amy a Greg ti si lehli a načerpávali nové síly
Kolem 3tí se všichni rozprchly a my zase šlapali na vlak.

Jsme šílěně rádi, že i přes nepříznivou předpoveď počasí, bylo nádherně. Pršet (s krupobitím) začalo až kolem 4té, kdy jsme už seděli na nádraží a čekali jsme na vlak.

Jen co jsme dojeli do Brna, tak hafani chytli druhou mízu, tak jsme se rozhodli, že jim dopřejeme ještě procházku pešky až do domu, takže si dneska hafani i páničci od 8.30 - 17.30 udělali 17 km tůru.

 

—————

Zpět


English


České TRD fórum
Fórum - Thai ridgeback
THAI ridgeback DAY
THAI ridgeback DAY
TRD v NOUZI
THAI ridgeback v NOUZI
ChS BENCILLA
Bencilla - Thai ridgeback
Klub KCHMPP
KCHMPP - Thai ridgeback
Thaidog Web
Thai ridgeback


Aktualizováno 14.5.2015


TOPlist

free counters

 


Hafici.czMiciny.cz